Tips dan trik bermain B gameplay

Hampir semua orang pernah namanya bermain game, mulakan game yang simple hingga game yang rumit sekalipun. Dimana permainan tersebut bertujuan untuk menghabiskan waktu atau hanya untuk bersenang-senang saja agar tak bosan bermain mega888 . Saat ini ada banyak sekali permainan yang bertebaran di internet yang boleh anda mainkan secara percuma, dan kali ini kami akan membagikan satu permainan yang mengasikkan untuk menghabiskan masa iaitu b game. Dan kami juga akan berkongsi permainan agar anda tidak mendapat maklumat mengenai cara bermainnya.

Tips dan trik bermain B gameplay

Tentunya sebelum anda memulakan permainan ini, anda perlu memasangnya terlebih dahulu. Dan berikut inilah spek yang anda perlukan untuk memainkan permainan ini.

Spek minimum:

–         x64 CPU dan Windows 64-bit dengan DirectX 11

–         CPU minimum i5-4430

–         RAM yang diperlukan lebih 1024 MB atau diatasnya

–         Kapasitas memori yang diperlukan kurang lebih 207 MB

–         GPU GeForce GTX 1060 kelas atau lebih

Spek cadangan :

–         Mirip dengan spek minimum, hanya ada beberapa hal yang berbeza diantaranya:

–         CPU : I7 – 7700k atau lebih

–         GPU : GeForce GTX 1070 atau lebih

–         Menambahkan stick tambahan agar memudahkan permainan.

Manakala permainan daripada permainan ini adalah anda hanya perlu mengelilingi mengeksplorasi peta dengan watak lebah, anda juga boleh menambahkan muzik sembari bermain permainan ini. Kerana permainan ini ditujukan hanya untuk bersenang-senang dan membunuh kebosanan dengan cara mengekspolari maps.

Sebelum anda memainkan permainan ini anda perlu untuk mendaftar dan log masuk ke steam, dari sinilah anda baru boleh memainkan permainan ini dengan mudah. Dan pastikan anda berhubung dengan internet agar anda boleh memainkan permainan ini dengan lancar, namun anda masih boleh memainkan permainan ini tanpa internet.

Dan itulah sedikit penjelasan mengenai game yang dibesut oleh U & I ini, semoga dengan adanya penjelasan diatas dapat menambah wawasan anda mengenai game b ini. Dan trimakasih kerana sudah membaca artikel ini hingga tuntas.